728 x 90

ورشکستگی اقتصادی رژیم ایران در چشم‌انداز

ورشکستگی اقتصادی رژیم ایران
ورشکستگی اقتصادی رژیم ایران

مجله آمریکایی فوربز 2خرداد 97 در گزارشی نوشت مجازاتهای آمریکا علیه رژیم ایران اقتصاد این رژیم را با فشارهای زیادی روبه‌رو خواهد ساخت که چه بسا به فروپاشی آن منتهی شود.

گزارش اشاره می‌کند که خسارتهای اقتصادی که تهران در انتظار آن است بر روی کمکهای مالی‌اش به شبه‌نظامیان وابسته در منطقه به‌طور خاص شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان تاثیر می‌گذارد.

مجله فوربز به برجسته‌ترین عواقبی که مجازاتها بر روی اقتصاد رژیم دارد و میزان خسارتهایی که تهران در چشم‌انداز می‌بیند می‌پردازد.

بعد از شروع مجازاتها میزان تولید نفت در ایران کاهش خواهد یافت و این کاهش به ۳۰۰هزار بشکه در روز هم می‌تواند برسد چرا که نخواهد توانست نفت خود را در بازارهای جهان بفروش برساند و چه بسا که مجبور خواهد شد تا قیمت آن را کاهش دهد تا در هندوستان، چین یا روسیه بفروش برساند.

فوربز انتظار دارد که کاهش قیمت ریال به افزایش تورم در این کشور تا میزان ۷۱درصد منتهی شود و با افزایش تورم بحران اقتصادی شدیدی را در ایران به‌وجود خواهد آورد که نتیجه آن افزایش اعتراضات مردمی در این کشور خواهد بود.

از طرف دیگر ابهامهایی که در سرنوشت توافق اتمی با رژیم ایران وجود دارد باعث خواهد شد تا سرمایه‌گذاران خارجی سرمایه هایشان را از ایران بیرون ببرند و کاهش سرمایه‌گذاریهای خارجی نتیجه‌یی جر تضعیف صنایع محلی در برنخواهد داشت.

بعد از گذشت ده روز از لغو توافق اتمی با رژیم ایران و پیش از اجرایی شدن مجازاتهای جدید آمریکا بر روی رژیم ایران هشت شرکت بزرگ اروپایی تصمیم گرفتند تا به‌طور کامل ایران را ترک کنند.

کارشناسان تأکید می‌کنند که خسارتهای اقتصادی بزرگ ناشی از این رویداد باعث خواهد شد که این رژیم دیگر نتواند مانند گذشته برای شبه‌نظامیانش به‌طور خاص هم‌پیمان اصلی‌اش حزب‌الله لبنان پول ارسال کند و این شروع مرحله‌ای است که سران رژیم ایران فهم می‌کنند دیگر نمی‌توانند رؤیای توسعه‌طلبی در کشورهای منطقه را در سر بپرورانند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c524c043-0c01-4915-9fe2-ddc07721f57a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات